© 2016 by Optimal Kiropraktorklinikk

• Black Facebook Icon

Optimal Kiropraktorklinikk holder til i Storgata 72 i Leknes sentrum, ca midt imellom Svolvær og Å.

Du finner oss i de samme lokalene som Dr. Høst tidligere har drevet legekontor siden 90-tallet, hvor også Tone's Fotklinikk holder til.

Vi deler hovedinngang med Lofotrevisjon og Advokatfirma Tjønndal.

Vi ønsker å være en faglig oppdatert og kunnskapsbasert klinikk innen muskel og skjelettbehandling, som har deg som pasient i fokus. Vi tilbyr kort ventetid på timebestilling, tverrfaglig samarbeid med andre helseaktører, og en helhetlig behandling.

Viktigst av alt, ønsker vi å gi deg verktøy for å kunne ta vare på egen helse gjennom hjemmeøvelser, rehabilitering, ergonomiske råd og livsstil.

Klinikkens fasciliteter

• Gratis parkeringsplass til våre kunder.

• Holder til i 1-etasje, som er lett tilgjengelig via rullestolrampe.

• Rolig og privat bakgate i Leknes sentrum.

• Vi har eget kundetoalett med stellebord for barn, og som er tilrettelagt for rullestol.

• Et koselig venteværelse, hvor du blir tilbydd kaffe, te og litt lesestoff.

Kvalitetsløfte

• Vi er faglig oppdaterte og har en forskningsbasert tilnærming til behandling.

• Verdsetter et tverrfaglig samarbeid mellom helseprofesjoner for å kunne oppnå best resultat for deg som pasient.

• Kort ventetid for å få time, da tidlig behandling ofte gir best resultat.

• Kiropraktorer som jobber ved klinikken har minimum en 5-årig mastergrad på universitet, og 1 år turnus i Norge.

• Medlem av Norsk Kiropraktorforening.